Посета на учениците од 4-то одд., тема „Проблемите во мојата населба“

Учениците од 4-то одделение под менторство на наставничката Агапи Чункоска од ООУ „Никола Карев“ денес во рамките на наставната содржина на час „Посета на градоначалник“, предмет Општество, го посетија градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски.

Учениците како дел темите „Живеалишта и населба“ и „Општина“ ги изнесоа „проблемите во мојата населба“, изработија хамери со содржина и се запознаа со работата на градоначалникот.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!