Продолжува проектот за меѓуетничка интеграција, Крушево пример за мултиетничка толеранција

Како и вчера така и денес(22.03.2019) градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски го посети с. Норово каде што продолжуваат активностите … Continue reading Продолжува проектот за меѓуетничка интеграција, Крушево пример за мултиетничка толеранција