„Различни, но сепак исти“ – Светски ден на лицата со Даунов синдром

По повод 21-ви март Светскиот ден на лицата со Даунов синдром градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски, директорката на СОУ … Continue reading „Различни, но сепак исти“ – Светски ден на лицата со Даунов синдром