Институциите, младите и граѓаните денес го чистеа градот

Локалната самоуправа во соработка со ЈП „Комуна“, СОУ „Наум Наумовски Борче“, ООУ „Никола Карев“ и граѓани волонтери ја спроведија акцијата … Continue reading Институциите, младите и граѓаните денес го чистеа градот