Средба на градоначалникот Христоски со директорот на УХМР Ивица Тодоровски

Денес, 21.03.2019г., градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски одржа работна средба со Директорот на Управата за хидрометеоролошки работи Ивица Тодоровски. … Continue reading Средба на градоначалникот Христоски со директорот на УХМР Ивица Тодоровски