СЕКЕ бара 100 работнички, платени превоз, стаж и прекувремена работа

Компанијата СЕКЕ има потреба од 100 жени за работа од град Крушево и населените места, како Св. Митрани, Бучин, Врбоец и други.

Условите за работничките се следните:

  • Платата изнесува 12 400 денари,
  • Превозот до работно место ќе биде обезбеден,
  • Работничките ќе бидат платени и по основ на стаж и прекувремени работни часа.

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување за работа можат да се пријават во општина Крушево на следниот телефонски број:

++389 48 477 046

++389 48 477 061

Please follow and like us:
Share