Информативен корнер: Биди информиран, биди активен чинител во креирањето на буџетот во твојата општина

Во просториите на општина Крушево денес се одржа информативниот корнер во организација на Finance Think под наслов „Биди информиран, биди … Continue reading Информативен корнер: Биди информиран, биди активен чинител во креирањето на буџетот во твојата општина