Училиштето во Норово и „Кочо Рацин“ од Прилеп имплементираат проект за меѓуетничка интеграција

Подрачното основно училиште „Никола Карев“ во Норово и ОУ „Кочо Рацин“ од Прилеп ја спроведоа активноста за чистење и рециклирање … Continue reading Училиштето во Норово и „Кочо Рацин“ од Прилеп имплементираат проект за меѓуетничка интеграција