Голем интерес за Крушево на саемот во Загреб, Хрватска

Општина Крушево во соработка со Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот и хотел Монтана Палас се претстави на меѓународниот … Continue reading Голем интерес за Крушево на саемот во Загреб, Хрватска