Одлука за ставање во мирување на постапката за донесување на Одлука за распределба на средства од Буџетото на Општина Крушево за 2019 по Јавен повик бр. 03-239/1 од 08.02.2019 г.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!