Градоначалникот додели цветови на вработените жени во „Фалко“, „СЕКЕ“ и „5 Летерс“

По повод Меѓународниот ден на жената градоначалникот на општина Крушево ги посети фабриките „Фалко“, „СЕКЕ“ и „5 Летерс“ и на … Continue reading Градоначалникот додели цветови на вработените жени во „Фалко“, „СЕКЕ“ и „5 Летерс“