Градоначалникот додели цветови на вработените жени во „Фалко“, „СЕКЕ“ и „5 Летерс“

По повод Меѓународниот ден на жената градоначалникот на општина Крушево ги посети фабриките „Фалко“, „СЕКЕ“ и „5 Летерс“ и на вработените од женски пол додели цвеќиња и го честита празникот.

Оваа активност на градоначалникот на општина Крушево прераснува во традиција со оглед на тоа што секоја година на истиот начин го одбележува овој ден.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!