Претставници од Стејд департмент и Американска амбасада во Крушево

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски денес (08.02.2019) се сретна со претставници од Стејд департментот и Амбасада на САД во … Continue reading Претставници од Стејд департмент и Американска амбасада во Крушево