Се активира уште една превозна линија кон Скопје

Компанијата „Мак Травел Прилеп“ испрати известување до општина Крушево дека од 17-ти март 2019 години ја активира превозната линија Крушево-Скопје-Крушево … Continue reading Се активира уште една превозна линија кон Скопје