Известување за состојбата на водата

Ј.П. Комуна – Крушево ги известува граѓаните дека поради наглото надоаѓање на водата од изворите има заматување на истата

Се предупредуваат граѓаните дека водата која ја употребуваат за пиење задолжително треба да се преварува неколку минути пред да се користи.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!