Продолжува изградбата на резервоарот за вода во Борино

Продолжува изградбата на резервоарот за питка вода во с. Борино, проект кој започна минатата година со цел обезбедување на вода … Continue reading Продолжува изградбата на резервоарот за вода во Борино