8-ма седница на Советот на „Десет дена Крушевска Република“, силна поддршка од членовите на Советот

На 27 февруари Советот на Научно културни средби „Десет дена Крушевска Република“ ја одржа 8-та седница на која се разгледуваа … Continue reading 8-ма седница на Советот на „Десет дена Крушевска Република“, силна поддршка од членовите на Советот