Екс претседателот на Хрватска Иво Јосиповиќ во посета на Крушево

Во дводневна посета на општина Крушево на 22 и 23 февруари беа поранешниот претседател на Република Хрватска Иво Јосиповиќ, поранешниот … Continue reading Екс претседателот на Хрватска Иво Јосиповиќ во посета на Крушево