„ЛЕД“ осветлување на главната улица во Крушево

Општина Крушево започна со поквалитетно и подобро осветлување на главната сообраќајница во градот која води до хотелите, вилите, музеите и … Continue reading „ЛЕД“ осветлување на главната улица во Крушево