Општина Крушево на саем во Белград, Србија, илјадници посетители ќе дознаат за Крушево

По саемот во Софија, Бугарија, општина Крушево со свој промотивен материјал се претставува и на саемот во Белград, Србија, од … Continue reading Општина Крушево на саем во Белград, Србија, илјадници посетители ќе дознаат за Крушево