Јавен повик за јавна расправа

Општина Крушево во соработка со Министерството за Локална самоуправа, УНДП и ЕУ е во фаза на изготвување на Интегрираниот план за Локален развој. Сите зентересирани правни и физички лица и Здруженија на граѓани своите сугестии и забелешки по однос на овој документ да ги достават во Одделениоето за ЛЕР на Општина Крушево во соба бр.19 заклучно со 15.03.2019 год. Во прилог во PDF формат е работната верзија на Интегрираниот план за Локален развој

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!