Повик за учество на работилница за сите средношколци од општина Крушево

Младински Сојуз – Крушево, Младински образовен форум и Центар за балканска соработка Љоја организираат тридневвна работилница во Крушево за градење доверба и медијација за средношколци. од 1-ви до 3-ти март.

Работилницата е дел од Проектот за младинско изразување поддржан од ЕУ и истиот ќе опфати теми како: тимска работа и градење на доверба, лидерство и донесување одлуки во групи; и ќе им бидат понудени техники за трансформација на конфликти, комуникација и медијација, основана на конкретни примери кои опфаќаат теми како што се стереотипите, предрасудите и дискриминацијата.

Повеќе информации за пријавување на линкот подолу

http://www.youthalliance.org.mk/news/20?fbclid=IwAR1BozJBq2DwIO7Du9tg1eHsbyWJf_Md8Rvsj-i3EaK0JSUYoiJSedlIfQI

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!