Повик за ангажирање на локални организатори

Организацијата Девелопмент солушнс објавува повик за ангажирање на локални организатори во проектот
Promoting Webinar-Based Youth Non- Formal Education in Southeast Europe

Предност имаат младите од 18 до 25 години.

Повеќе информации и начин на пријавување на линкот подолу:

http://www.prowebsee.org/news-article/31881/deso-oglas-za-lokalni-organizatori?fbclid=IwAR1O-8WPdMKKt9zJlmVVMdGWXCPpZof68rur4j1yB56ZJms2b09vipr-CTE

Please follow and like us:
Share