Крушево одлично се справува со снегот, проодни улиците во градот и населените места

Локалната самоуправа и јавното комунално претпријатие вчера и денес (26. и 27.01.2019) се постојано на терен во расчистување на улиците … Continue reading Крушево одлично се справува со снегот, проодни улиците во градот и населените места