Емотивен настап на Елена Ристеска, Крушево го одбележа 38 роденден на Тоше

Општина Крушево заедно со спомен куќата „Тодор Проески“, меѓународната фондација Тоше Проески, СОУ „Наум Наумовски Борче“, ООУ „Никола Карев“ денес … Continue reading Емотивен настап на Елена Ристеска, Крушево го одбележа 38 роденден на Тоше