Општина Крушево набави нов камион за собирање на отпад

Општина Крушево набави нов камион за собирање на отпад преку Програмата за рамномерен регионален развој на Бирото за регионален развој, … Continue reading Општина Крушево набави нов камион за собирање на отпад