Закажан е првиот параглајдинг натпревар за ова лето во Крушево

Организаторите на параглајдинг натпреварите за летото што претстои веќе започнаа да ги закажуваат натпреварите и отворени се регистрационите термини за … Continue reading Закажан е првиот параглајдинг натпревар за ова лето во Крушево