Почетна » Вести » Покана за јавна расправа: Финансирање на проект „Набавка на возила за превоз на ученици во општина Крушево

Покана за јавна расправа: Финансирање на проект „Набавка на возила за превоз на ученици во општина Крушево

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Општина Крушево ги поканува граѓаните на општината на јавна расправа под наслов „Финансирање на проект: „Набавка на возила за превоз на ученици во општина Крушево“ во понеделник, 14.01.2019г., во 10 часот во кабинетот на градоначалникот.

Share