Божиќна честитка на градоначалникот Томе Христоски

По повод големиот христијански празник Божиќ градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски на сите православни Христијани го честита празникот и посакува здравје, мир и бериќет за секој. „На моите сограѓани од православно христијанска вероисповест им го честитам Божиќ и посакувам истиот да го дочекаат во топла фамилијарна атмосфера. Нека овој празник Ви донесе здравје, среќа, … Continue reading Божиќна честитка на градоначалникот Томе Христоски