Викендов Крушево преполно, службите продолжуваат со работа на терен

Повеќе од 80 отсто од сместувачките капацитети овој викенд се исполнети, а голема посетеност забележува жичарницата и скјачките терени на месноста „Станич“. Во меѓувреме, службите на јавното комунално претпријатие „Комуна“ се на терен и работат на локации во Крушево каде што е потребно чистење на снегот и овозможување проодност на улиците. Подолу можете да погледнете … Continue reading Викендов Крушево преполно, службите продолжуваат со работа на терен