Јавен повик до угостителите од Крушево за учество на меѓународен саем за туризам

Почитувани угостители и туристички работници, Општина Крушево во 2019 година во соработка со Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот, а како дел од Проектот локална и регионална конкурентност (ИПА 2 програма на ЕУ) ќе учествува на два меѓународни саеми за туризам во Белград, Србија, и Софија, Бугарија. Првиот саем на кој општина Крушево ќе … Continue reading Јавен повик до угостителите од Крушево за учество на меѓународен саем за туризам