Новогодишно обраќање на градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски

Почитувани сограѓани, Се ближи крајот на една година во која ги започнавме промените кои засилено ќе продолжат во наредната 2019 година. Работевме на многу проекти, реализиравме многу активности на терен, но она што допрва следи ќе ја направи вистинската промена од која Вие, граѓаните, ќе имате најголема добивка. Во 2018-та работевме на развој на туризмот … Continue reading Новогодишно обраќање на градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски