Почетна » Вести » ФОТО + ВИДЕО Инфраструктурни зафати во „Опаленик“, се обезбедува вода за индустриската зона и дел од населените места

ФОТО + ВИДЕО Инфраструктурни зафати во „Опаленик“, се обезбедува вода за индустриската зона и дел од населените места

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Општина Крушево заедно со Министерство за животна средина го имплементира проектот за зафаќање на изворите на вода во индустриската зона „Опаленик“. Преку овој проект ќе се обезбеди вода за компаниите кои работат во и околу индустриската зона, како и за дел од населените места во општина Крушево.

Подолу можете да погледнете фотографии и видео материјал од одвивањето на работите.

Share