Почетна » Uncategorized » Театарската претстава „Волшебната шума“ во петок во с. Бучин

Театарската претстава „Волшебната шума“ во петок во с. Бучин

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

43315850_695208444183500_7264087705372327936_nВ0 петок, 12-ти октомври, во спортската сала во с. Бучин, општина Крушево, ќе се одигра театарската претстава Волшебната шума во изведба на театарската група „Колозов“.

Оваа театарска претстава се организира во соработка со Мрежата на Лагови и ОУ „Св. Кирил и Методиј“ Бучин, општина Крушево, и истата е дел од програмата „Нов културен бран 2018“

Share