Почетна » Вести » Општина Крушево и основното училиште од Бучин објавуваат два тендери

Општина Крушево и основното училиште од Бучин објавуваат два тендери

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Општина Крушево и ОУ „Св. Кирил и Методиј“ од Бучин распишуваат огласи за јавни набавки.

Општина Крушево објавува оглас за прибирање на понуди за сукцесивна набавка на услуги од Агенција за привремени вработувања за ангажирање на работници за потребите на општина Крушево во период од 12 месеци (линк подолу).

Основното училиште „Св. Кирил и Методиј“ од Бучин објавува оглас за барање за прибирање на понуди за набавка на огревно дрво за грејната сезона 2018/2019 (линк подолу).

Општина Крушево

ОУ Св. Кирил и Методиј, Бучин

Share