Почетна » Вести » ОУ „Никола Карев“ објавува тендер за превоз на ученици

ОУ „Никола Карев“ објавува тендер за превоз на ученици

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Основното општинско училиште „Никола Карев“, Крушево распишува тендер за превоз на ученици за учебната 2018/2019 година.

Огласот за прибирање на понуди можете да го погледнете на следниот линк.

Share