Почетна » Вести » Тенискиот клуб МТП од Скопје на подготовки во Крушево

Тенискиот клуб МТП од Скопје на подготовки во Крушево

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

MTPПочнувајќи од утре, петок (24.08.2018), во Крушево ќе гостува тенискиот клуб МТП од Скопје кој ќе одржува свои подготовки на тениските игралишта во Крушево.

Термините за одржување на нивните тренинзи се следниве:

Петок (24.08.2018)

17 до 19 часот

Сабота )25.08.2018)

09 до 11 30ч.
16  до 18ч.

Недела(26.08.2018)

09 30 до 11ч.
17 до 19ч.

Понеделник

09 до 10 30ч.
17 до 19Ч

Вторник

9 до 10ч.

Општина Крушево апелира до младите крушевчани кои ги користат тениските игралишта во термините предвидени за тренинг на МТП клубот да ги отстапат терените и да се овозможи непречена подготовка на тениските играчи.

Share