Почетна » Вести » Обезбедени средства преку Светска банка за набавка на теренско возило

Обезбедени средства преку Светска банка за набавка на теренско возило

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Преку проектот за подобрување на општинските услуги Општина Крушево обезбеди средства со кои ќе набави теренско возило за потребите на службите при локалната самоуправа.

На Електронскиот систем за јавни набавки можете да го погледнете повикот за прибирање на понуди, а во документот подолу можете подетаљно да се информирате за Проектот и условите за понудувачите.

МСИП-Повик за поднесување на понуди

Share