Почетна » Вести » Јавен оглас за невработени лица – Општо корисна работа

Јавен оглас за невработени лица – Општо корисна работа

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Преку проектот „Поддршка на заедницата и подобрување на квалитетот на живот на граѓаните на Општина Крушево“ Општина Крушево и Агенцијата за вработување на Република Македонија распишуваат јавен оглас за заинтересирани невработени лица да се вклучат во програмата Општо-корисна работа.

Детални информации во документот подолу.

Јавен оглас – ОКР 2018

Share