Почетна » Вести » Објавен тендер за набавка на камион за отпад

Објавен тендер за набавка на камион за отпад

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион распишува Оглас за доделување на договор за јавна набавка на две комунални возила за општините Крушево и Демир Хисар.

Со оваа набавка Општина Крушево ќе набави камион за собирање на отпад и со тоа ќе адресира уште еден проблем од јавен интерес.

Огласот можете да го погледнете на следниот линк.

Share