Почетна » Вести » Повик за поднесување понуди – Проект за подобрување на општинските услуги

Повик за поднесување понуди – Проект за подобрување на општинските услуги

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

За потребите на Проектот за подобрување на општинските услуги општина Крушево објавува документ насловен како Повик за поднесување понуди.

Документот можете да го погледнете подолу во оваа објава.

Повик за поднесување на понуди – МСИП Крушево

Share