Почетна » Вести » Известување за сите корисници на ЈП „Комуна“

Известување за сите корисници на ЈП „Комуна“

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Се известуваат сите корисници дека јавното претпријатие „Комуна“ќе врши ажурирање на податоците на корисниците и склучување на договори. Ве замолуваме во рок од 10 дена да се јавите во просториите на ЈП „Комуна“ Крушево и со себе задолжително да понесете лична карта и имотен лист

Напомена: Доколку во наведениот рок не се јавите ќе се смета дека не сакате да ги користите услугите на ЈП „Комуна“.

Share