Почетна » Вести » Саниран дефектот на водоводната мрежа во с. Врбоец

Саниран дефектот на водоводната мрежа во с. Врбоец

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Во текот на вчерашниот ден (28.06.2018) јавното претпријатие „Комуна“ работеше на дефект на водоводната мрежа во село Врбоец, општина Крушево и истиот беше саниран.

Исто така, по известувања и реакции на граѓани се исчисти резервоарот за питка вода во селото.

Share