Почетна » Вести » Во интерес на When in Krusevo и тениската школа игралиштата овој викенд ќе се затворат

Во интерес на When in Krusevo и тениската школа игралиштата овој викенд ќе се затворат

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

igralista

Од петок до недела, 29-ти јуни до 1-ви јули, заради одржувањето на фестивалот When in Krusevo и тениската школа на клубот „Југ“ повеќенаменското и двојното тениско игралиште ќе бидат затворени и недостапни за користење.

Во интерес на овие настани апелираме до граѓаните, особено младите, за разбирање и почитување на оваа одлука.

Share