Почетна » Вести » Општина Крушево објавува тендер за улично осветлување

Општина Крушево објавува тендер за улично осветлување

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

javno-osvetluvanje

Општина Крушево објавува оглас за доделување на јавна набавка за електроматеријали, одржување и сервисирање на улично осветлување во општина Крушево.

Целосниот оглас можете да го погледнете на следниот линк.

Share