Фолтин на 9-ти јули во Крушево

Европско и Светско првенство во змејарствоНа 9-ти јули групата Фолтин ќе настапи во градскиот парк во Крушево како дел од отворањето на Европското и Светското првенство во змејарство.

На овој ден ќе се одржи официјалното отварање на првенствата кои ќе траат до 21-ви јули, а покрај настапот на Фолтин под отворено небо свое обраќање ќе има и градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!