Влатко Лозаноски на 1 август во Крушево

Vlatko-Lozanoski-51

Влатко Лозаноски и неговиот бенд ќе ја отворат Манифестацијата „Десет дена Крушевска Република“ оваа година во Крушево со свој настап на месноста „Гумење“ на 1-ви август 2018 година.

Општина Крушево се подготвува за одржување на оваа манифестација и благовремено ќе бидете известени за целосната програма.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!