Почетна » Вести » Реконструкција на улици: Мише Ефтим (фото галерија)

Реконструкција на улици: Мише Ефтим (фото галерија)

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Завршена е реконструкцијата на дел од улицата Мише Ефтим која беше четврта улица која јавното претпријатие „Комуна“ ја реконструира оваа година.

Директорот на „Комуна“ Наум Илиески и градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски најавуваат дека реконструкцијата на улиците ќе продолжи.

Share