Почетна » Вести » „Младински банки“ – студиска посета на Сараево, Босна и Херцеговина

„Младински банки“ – студиска посета на Сараево, Босна и Херцеговина

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

BosnaВо најновиот број на е билтенот кој невладината организација Младински Сојуз – Крушево го издава можете да прочитате за посетата на претставникот на општина Крушево Сотир Габелоски на студиската посета на Сараево, Босна и Херцеговина – проект „Младинска банка“.

Во прилог можете да го погледнете изданието на Младински Сојуз во кое се наоѓа и написот за посетата во Сарајево.

annual Report (8)

Фотографија: Филип Иванов

Share