Почетна » Вести » Крушево будно 2018 – 20 и 21 јули

Крушево будно 2018 – 20 и 21 јули

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Крушево будно 2018Оваа година музичкиот фестивал „Крушево будно“ во организација на Локалниот младински совет ќе се одржи на 20-ти и 21-ви јули, а ќе настапуваат познати македонски музички имиња.

Од Младинскиот совет засега не ги откриваат деталите околу настанот, но нивната главна цел е во овие два дена младите да покажат дека поделеноста меѓу нив не постои.

За подетални информации на следниот линк.

Share